Tuesday, April 29, 2014

Thank you!

Mood orang baru balik outstation cam ni lah... blurr! Kerja kat ofis agak bertimbun jugak la. Namun KN dah curi masa sikit awal pagi tadi sebelum check in bilik ofis hari ni untuk update semula senarai peserta 1st Mini GA by NaNie DeaN.

Serius KN tak sangka. Target KN paling tinggi pun dalam 50 orang je yang akan join. Tapi nampaknya dah lebih dari yang dijangka... Terharu sangat!

So, KN sekali lagi nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang dah join dan sekali gus kira mempromosi blog KN yang tak seberapa ni kan?


JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


So, kepada yang belum, jom join 1st Mini GA by NaNie DeaN
 


Terima Kasih

12 comments:

  1. tahniah di atas penganjuran.... ^_^

    ReplyDelete
  2. saya dah join haritu,hehe. selamat tengahari KN!

    ReplyDelete
  3. Tahniah KN..kita tolong promosi jugak tau..he..he

    ReplyDelete
  4. ramai join..?wah terbaikk.. boleh tmbh hadiah.. kopok lekor ser..hahahah.. gurau2 jangan marah kak nanie.. :D

    ReplyDelete
  5. Kalau tengok daripada saya dok BW... memang banyak nampak gambar yang ada abjad ABC warna-warni dengan sekuntum bunga ros tu merata tempat... macam mana tak banyak penyertaan, awak dok 'menyibuk' sana sini ke hulu ke hilir bukan main lagi... hahahahahahaha... Tahniah by the way... simpan lah tempat untuk saya atu wakakakaakakakaka... (tak malu dan tak reti basa nih... huhuhuhu)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati