Tuesday, April 15, 2014

Konvokesyen Darjah 6

Tengah membelek Ipad yang dah tak larat nak bergerak dah sebab banyak sangat gambar, terjumpa lah gambar Nur Alissa Airin yang konvo tahun lepas. Masa zaman KN dulu abih diploma dan ijazah baru boleh naik pentas ambik sijil. Sekarang ni dah lain dah... darjah 6 pun dah konvo dah. Apa2 pun layankan je lah...

Saje je nak post gambar2 ni... semuanya digital. Tak print pun... so sekurang2nya kalau hilang dalam simpanan, adalah backup sikit2 kat blog ni kan?

 Ni gambar kelas 6 Takzim... dulu2 gambar kita2 pakai baju sekolah je kan?

 Bersama dengan kawan2 baik... muka semua pun dekat2 nak sama.

 Dewan sekolah... SKSS 1... Batch Airin adalah yang pertama buat Majlis Graduasi ni.

 Bersama papa tersayang


Baru perasan kenapa file die warna lain2 ek? 

#Hari ni dah selasa... lagi 2 hari keje pastu cuti... hmm... tak sabar lah pulak!


Terima Kasih

10 comments:

  1. KN bukan darjah je graduasi, budak tahun ada graduasi sekrang..hihi..

    ReplyDelete
  2. akk dulu habeh darjah 6 takde pon konvo2 ni...hheee

    ReplyDelete
  3. hamboi hamboi zaman sekarang macam2 ada. darjah 6 pun ada konvo macam budak u ..

    ReplyDelete
  4. Baru tahu darjah 6 pun ada konvo ;D

    ReplyDelete
  5. psst ... sekarang tadika pun dah merasa .

    ReplyDelete
  6. pergh.. giler grand.. saya dulu lepas dajah 6 mcm x de pape pun pasal graduation day ni.. heheh
    menabung sini..:)

    ReplyDelete
  7. meriahkan budak2 zaman sekrang ni..

    ReplyDelete
  8. budak tadika pun ada konvo...hehe...zaman noe pun sama ngan KN...masa diploma, degree n ke atas je ada konvo2 ni...

    ReplyDelete
  9. wah nana baru tau ni....ingatkan budak tadika 6 tahun je ada konvo,darjah 6 pun da ada sekarang,seronoknya:)

    ReplyDelete
  10. Hihi, wah...dulu saya masa tadika time amik gambar je dia pakaikan jubah tapi time ambil sijil pakai baju kurung je...

    jom join contest ni:
    http://lilyerliyani.blogspot.com/2014/04/blossom-april-giveaway.html

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati