Tuesday, April 29, 2014

Khas buatmu N...

Entry ni khas buat N (Nuffnang)
Terima kasih sebab tak serik2 menyinggah di blog KN yang tak seberapa ni...
Kepada kawan yang bukanlah si N ini... terima kasih juga sebab sudi nak singgah blog ni.
KN kadang2 serba salah takut2 dalam nak mengambil hati N, hati kawan2 semua rasa menyampah kan? hehe... N ni macam banyak yang tengah on going, tapi jumlahnya ciput je...

Jadi, mari kita berusaha ke arah yang lebih baik!





Terima Kasih

18 comments:

  1. Wahhh rezeki kak Nanie banyaknya CPUV! Alhamdulillah. Nad punya yg tengah on-going ada tiga je huuu jauh beza

    ReplyDelete
  2. banyaknya CPUV KN!!!
    jelesnya!!!hehehe..harap-harap dapat CPUV bertimbun jugak suatu hari nanti XD
    Tahniah tau :D

    ReplyDelete
  3. wowwww banyaknya ongoing..! serius jeles nih.. btw congrats ye :)

    ReplyDelete
  4. masyukkkk.....untunglah... done follow awak...

    ReplyDelete
  5. Tahniah.... Moga makin murah rezeki....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah kak nanie:)

    ReplyDelete
  7. tahniah.. xpe.. rezeki masing2.. saya yg dapat dua je, tetap bersyukur.. hehehe
    digi, inti dan darlie sini.. :)

    ReplyDelete
  8. oke la tu..anis xde on going pon kali nie..sekali tu je dpt..huhu..xpe la..usaha lagi.. :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...kira dah lumayan dah tu...
    Bunda belum pernah sampai ketahap tu... Tahniah...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah..Tahniah dear...

    ReplyDelete
  11. bestnya..semoga terus murah rezeki sis

    ReplyDelete
  12. Tahniah... again... hihi
    O ya, Tepung Cheezy Cheese Sauce tu boleh dapat dari saya pm saya di fb ieta mat sa'ad ya ^__^

    ReplyDelete
  13. Slm kenal..

    Sama la kita..on je tapi ciput..hehe

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah... kencnag jugak tu... banyak yang on going lagi tu.....

    ReplyDelete
  15. wahhhh banyak tu...tahniah KN...menabung di sini...libresse n whisper :)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati