Tuesday, May 27, 2014

Rezeki hari selasa

Hari ni KN lambat masuk ofis... kena bawak anak pegi klinik dulu. Biasalah musim2 panas ni... mama ngan papa pun asyik migrain je (tetiba pulak ada migrain). Sakit kepala sokmo!

Sampai je ofis, ada birthday girl buat kenduri nasi lemak... tengahari pulak ada staf buat kenduri nasi ayam... tambah lagi rezeki En Suami nak belanja lunch. Alhamdulillah... Semoga murah rezekilah kepada sesiapa yang belanja tu. Malam ni kena diet lah jawabnya sebab siang makan banyak sangat!

Oleh kerana musim panas ni jugak, nikmat betul boleh minum air bandung tadi... dekat kedai dah minum segelas, bungkus bawak balik pulak sebungkus lagi... hehe... tak pe lah, ada orang belanja kan?

#Sekarang ni tengah sakit kepala mengantuk pulak. Tu lah... makan macam2!


Terima Kasih

23 comments:

  1. alahai.. rezeki betul..hihi.. minum air masak banyak2 ye kak nanie.. dengar2 negeri pantai timur kena kemarau kan? jage kesihatan.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki KN ^^

    ReplyDelete
  3. SA pun td murah rezeki mkn nasi beriyani...kenyang sampai ke mlm la nampaknya ni. .

    ReplyDelete
  4. Wahh~murahnye rezeki kN. Pagi makan nasik lemak, tengahari nasik ayam. Perghh! Mabeles. Pastu mmg ngantok ler spnjg hari. Hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki tu...kita tambah kk

    lactacyd & Whisper for you..

    ReplyDelete
  6. murah rezeki tu...tak yah susah2 nk fikir nk makan apa...klu ngantuk...tanda dah terlebih makan tu

    ReplyDelete
  7. Rezeki tu.. Kena banyak minum air je musim sekarang ni.

    ReplyDelete
  8. murah nau rezekinya..hehe...siap tapau air lagi ye

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... murah rezeeki KN yer..
    Kalau acikidah la tue... hehehe... mau berat naik berkilo2... adehhh :D

    ReplyDelete
  10. aiyoyoyoo! take care kak, minum air banyak banyak ^___^

    ReplyDelete
  11. Rezki Allah beri jangan di tolak...

    ReplyDelete
  12. seronok kan bile ade org blanje .... murah rezeki...

    My recent post : Apa Menarik Tentang KLIA2 - Infografik

    ReplyDelete
  13. Saya pun selalu migrain musim panas ni

    ReplyDelete
  14. skrg musim xmenentu.. selalu minum air juga. alhamdulillah murah rezeki org yg belanja tu. hehe

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. murah rezeki..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, murah rezeki akak :)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati