Sunday, May 11, 2014

Kenapa dengan bloglist ni?

Aduhai... lenguh tau tangan KN nak masukkan senarai peserta 1st Mini GA hari tu... pening kepala ngan mata ni ha... nak pitam pun ada... last2 bila save, 1 pun tak masuk! Hampa dan kecewa! 100++ blog tu!

Ada sape2 tau camana nak buat? Atau ada link yang boleh KN rujuk... please help!

#Kepada semua peserta 1st Mini GA by NaNie DeaN, jangan kecik hati ye... cepat atau lambat, KN masukkan blog anda semua di bloglist KN... Untuk kemudahan KN nak BW juge...


Terima Kasih

21 comments:

  1. Alahai, siannye kak nani.. Smoge smue nye di prmudahkan.

    ReplyDelete
  2. sebenarnya link tu perlu dimasukkan2 satu persatu. pas tu save. then masukkan link yg kedua. memang leceh , penat n membazir masa. abe kie pun telah hadapinya semasa bertukat ke dotcom baru2 ni. dkt 180 link nak masukkan satu demi satu? x ke naya? tp abe kie sabar. In sha Allah siap la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok. Dah try... Memang betullah. Kena save satu2! Tq

      Delete
  3. Haah... memang renyah sikit masukkan url blog ke dalam bloglist... kena copy url main, click add, masukkan url, tekan ok.. tekan save... klik blogroll, klik add ulang benda tu jer.... ambil masa... setakat ni tu jer cara yang sayaa tahu boleh buat... mungkin ada orang yang mahir coding boleh tunjukkan cara masukkan guna coding jer... kalau ada lah... kalau tak ada terpaksalah cara biasa ni... dan kena sabar... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah... memang kena buat cam tu... hadoi! Agak lenguh jugak la... tu lah! buat lagi janji yang bukan2. haha

      Delete
  4. Tak apa perlahan2.. memang kene masuk kan satu persatu huhuu.. insyallah boleh tu.. :D

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-8-buckingham.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ye... skarang ni baru masukkan 40 blog dah rasa nak pengsan!

      Delete
  5. kite buat bloglist pun x kuar dlm blog..dah byk kali buat

    ReplyDelete
  6. Kalau dulu boleh aje masukkan banyak-banayk dan svae sekali aje. tapi kini tak lagilah nanie..kena masukkan satu-satu. memang leceh...

    ReplyDelete
  7. Whisper for you in the morning...

    ReplyDelete
  8. chaiyok2 kak nanie.. buat slow2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anizz tolong Kak Nanie boleh? hehe

      Delete
  9. Betul la kak.. Saya pon menghadapi masalah yang sama.. Sebab tu sy tak de bloglist.. Dah cube banyak kali.. X jadi jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh la awak... tapi renyah sebab kena masuk satu2 dan save setiap kali tu...

      Delete
  10. kadang2 server down jugak.. tp husna scorll bawah dah ada.. dah boleh kot?? :)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati