Tuesday, April 8, 2014

Saaaaaayang Nuffnang!

Apa ke over sangat KN malam ni? hehe... Encik suami selalu komplen KN ni over... sebut limau je pun over! Sampai takut KN nak sebut... Nak buat camana? Kawin sangat ngan orang Penang ni kan? Apa ke melalut dah KN ni... baru nak masuk kul 9 malam... tapi dah mengantuk sangat dah ni...

Malam ni just nak tinggalkan entry ni sebelum beradu... 

Tq lagi buat nuffnang dan readers kerana support KN... tqvm... Lagi CPUV yang tengah berlari2 anak kat blog KN... tak laju pun... hehehe


#Nak tau cara KN yang tak berapa nak expert ni? SINI


Terima Kasih

15 comments:

  1. uikks best neyrrrr... nampaknya blog KN memang meningkat... saya juga guna CPUV ni sebagai ukuran peningkatan blog... ehehe

    ReplyDelete
  2. nana sayaaaang Nuffnang jugak!hihi....alhamdulillah..tahniah akak!moga murah rezeki kita selalu..amin:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Hu hu hu hu hu daku punya dah penat berlari

    ReplyDelete
  4. Nuffnang dah x sayang saya.. Dia sayang org lain.. :(

    ReplyDelete
  5. Tahniah Dan teruskan berjaya dgn blog nana ya

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknya Naniey..Murah rezeki & Tahniah ya!!!

    ReplyDelete
  7. anis pon sygggg nuffnang.. anis ikut care kak nanie tu..mnjd jugak..hee.. :)

    ReplyDelete
  8. byknyer yg menari2 tu..bila nak mai singgah menari rumha sy plak en nuff?

    ReplyDelete
  9. eh..kenape byk sgt ni? hehe..iols jeleshhhhh..
    murah rezki KN :)
    singgah nk klik tp kua burung je..kne singgah slalu la cmni~

    ReplyDelete
  10. tahniah nuff rajin n pemurah pada nanie... pembakar semangat utk terus berblogging lah tu..hehe

    ReplyDelete
  11. wahhhh banyak tu KN...murah rezeki...

    ReplyDelete
  12. Salam, waaaaau banyaknya on going adv!!
    Alhamdulillah. Moga terus sukses sis.

    *Membalas kunjungan.

    ReplyDelete
  13. Wah tahniah, cik nnur pun masih baru pasal ni..
    Thanks for your info

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati