Thursday, April 3, 2014

Suka shopping?

KN sangat... sangat... sangat... suka shopping... tak kiralah apa jenis shopping yang ada di muka bumi Allah yang luas ni... tak kiralah yang online ataupun offline!

Bagi KN ni shopping tu tak semestinya lah kena habiskan duit beratus, beribu atau sebagainya... habiskan duit sikit pun tak pe... janji suka! hehe... shopping untuk KN adalah terapi terhebat!

Kat ofis ni... asal je ada orang jual apa2 pun mesti KN akan layan untuk jamu mata... dan biasanya memang berbaloi lah kepada mereka2 yang nak menjual kat KN ni... 

Paling2 koman pun, bila KN serabut, mulalah cari katalog... tak kiralah tupperware ke... cosway ke... apa2 je lah yang ada... pastu mulalah membeli benda2 yang bukan keperluan pun. Teruk betul KN ni kan?

Semalam saja 3 benda yang KN beli online... biasanya KN ni suka layan groupon atau milkadeal... memang subscribe kat email supaya hari2 boleh jamu mata... hehe... kekadang melampau pulak KN rasa... tapi apa boleh buat... minat! Minat yang tak mendapat restu suami... hehe... 

Just nak share apa yang KN borong semalam di milkadeal... ini lebih kepada kehendak dan sudah tentu bukan keperluan!


(KN ambik 2 sekali RM50 - 1 untuk anak dara dan 1 untuk mama (perasan remaja gitu...))


Lepas dah borong semua... baru nak rasa menyesal... tapi tetap excited jugak tunggu barang sampai... hehe



Terima Kasih

15 comments:

  1. errmmmm.... ayat sama macam ayat Mem awok ...bile udah habis shopping..... ahaksss.... sabo je le......

    ReplyDelete
  2. salam kenal..

    siapa yg tak suka shopping. tapi i mmg tak pernah beli online.

    ReplyDelete
  3. kak nanie bgtau la tips nk shopping online..anis nk tau gak..sbb tak pernah lg shopping online.. nanti kalau rajin kak nanie buat entry ye..btw semua brg2 best..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah anizz... kalau ada masa hujung minggu ni kak nanie cite ye... hehe... 1st time ada insan mintak tips.

      Delete
  4. Shopping itu terapi. Bahaya bila semua di hujung jari ni sis. Smua nak beli ☺

    ReplyDelete
  5. aiza suka window shopping je setakat ini.. suka tengok barang-barang cantik.. :D

    ReplyDelete
  6. beg tu cantik la..berkenan jugak..:)

    ReplyDelete
  7. beg prada pink tu cantik..murah pulak tu... nk kena terjah nie...

    ReplyDelete
  8. waa berkenan jugek ngan beg pink tu cantik sangat....

    ReplyDelete
  9. Saya pun suka shopping. bila orang kata shopping ni suatu terapi memang saya setuju

    tapikan..clutch pink tu serriusly gojes..

    ReplyDelete
  10. beg yg gambar no 2 tu cantik...noe mmg takut nk masuk blog shopping ni...sbbnya klu dh termasuk...jawab2 keras je berjam2 kat situ....

    ReplyDelete
  11. Idah pun suka sopingg... susah kot nak jumpa ppuan yg tak suka shopping nie... tapi idah tak berapa suka beli online... prefer pegi mall lagi... :D

    ReplyDelete
  12. Kita pun suka shopping..window shopping pun ok...sedar-sedar entah apa-apa yang dibeli...then menyesal..he..he

    ReplyDelete
  13. comelnya beg korean style tu. heee.. yus suka shopping novel :DD

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati