Wednesday, April 2, 2014

Simple 1st Giveaway Blog Kisah Kita

Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang - 1 Pemenang
1 Glitter Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014

Ha... tu dia! senang je kan nak join... copy code pas tu paste... tak payah susah2 nak mengarang bagai! KN ni kan, suka sangat lah bersegmen lah ber'GA' lah... tapi tak pernah menang pun... hehe... jangan putus asa! manalah tau kali ni rezeki itu milik kita... Amin



Terima Kasih

16 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah dari segmen yang sama Nanie..semoga berjaya yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  2. datang blogwalking kat sini..jemput singgah blog cikyah http://fnorhidayah.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join GA..insyaAllah ada rezeki.All the bast n gud luck..=)
    p/s: slm kenal..done follow..

    ReplyDelete
  4. Good luck Nanie. KFC for you...

    ReplyDelete
  5. Salam...dtg dari GA yg sama...
    Good luck!!!
    Done follow nanie...
    Follow me back k...
    http://blogtomey143.blogspot.com/
    TQ dear....

    ReplyDelete
  6. good luck!

    salam kenal. jemput ke blog sy :)

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari blog tuan penganjur.. all the best..

    ReplyDelete
  8. ayu datang dari GA yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  9. CN datang dari segmen yang sama ... all the best dear ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  10. Hye, kita dari GA yang sama. Singgah :)

    ReplyDelete
  11. hye...sy dr segmen yg sama...gud luck jgk utk awk..
    http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati