Monday, March 17, 2014

You Comel & I Comot!

Tengah membelek2 photo kat FB untuk di'delete', tetiba terjumpa gambar KN dan Mr Eddy masa kecik2 dulu... rasa tak sanggup nak tengok... kelakar! So, KN mula terfikir...

You anak Cikgu & I anak mekanik!
You duduk Terengganu & I kat Penang!
You kecik dulu comel & I masa kecik dulu comot!

agaknya lah... 
kalau kita pernah jumpa masa kecik2 dulu... You suka kat I tak?

Tetiba rasa terharu dan bersyukur... Jodoh pertemuan, ajal dan maut...
Allah dah tentukan...

Semoga Jodoh kita berkekalan sampai ke syurga...

 Mr Eddy

Nanie Dean



Terima Kasih

14 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini Nanie...comel dan comot jer gambar tu...hehe..apa2 pun semoga Nanie dan suami berbahagia dan berkekalan hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
  2. hehehe...comel n comot sangat...baru la ngam...insyaAllah moga KN kekal bahagia hingga ke Jannah...

    ReplyDelete
  3. Hahahaahahaha... sweet jer entry ni...:D
    Saya rasa la kan... rasa-rasa jer lah... kalau jumpa masa kecik dulu mesti bergaduh hingaq habih...
    ehehe selalunya macam tu la... bila besaq baru timbul cinta huhuhuhu...
    Semoga jodoh hanpa berkekalan la nooo :D

    ReplyDelete
  4. huhuhu omey ...sweet je letak gmbr kecik2..tapi kite xde gambar waktu kecik2 T__T

    ReplyDelete
  5. alahai cutenyee due2.. maintain cute eh kak nanie.. :) semoga bahagia hgga ke syurga..aminn.. :) doakan anis jumpe insan yg bergelar"ehem" plak ye..hee.. :D

    ReplyDelete
  6. Alaa sweetnya lah entry ni,
    dua2 comel & comot.. :DD

    ReplyDelete
  7. comot comot comel nama dia. hehe.

    ReplyDelete
  8. Heee. Comel je. Semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat kak KN :)

    ReplyDelete
  9. kedua - duanya sweet juga ... heheeee

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati