Monday, March 24, 2014

Jom lontong!

Jom breakfast ngan lontong pagi ni... dah lama sangat tak bersiaran oleh kerana sibuk bercuti ke Kota Baharu. Menghadiri majlis kahwin sepupu dan banyak yang perlu dibantu... Namun masih sempat melawat Rantau Panjang dan membeli kuali dan sebagainya... hehehe. Penat!

Best sangat lontong ni... lemak berkrim! Kat medan selera batu burok je ada... hehehe


Terima Kasih

22 comments:

  1. sedapnyee..mknan feveret anis nie kak nanie.. terliur sudaa.. ^__^

    ReplyDelete
  2. memang nampak mcm berkrim sgt tu KN..huhu

    ReplyDelete
  3. uikkss... ada kat KB ek? syioknyer... sempat pergi rantau panjang lagi? hahahaha... seingat saya seumur hidup ada dalam 3 kali jer kut sampai sana... ikut mak cari kuali ngan periuk belanga lah jugak... hahahaha. Tak cari Narita banyak-banyak ? boleh jual hahahaha... :D

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Dah lama tak makan lontong.

    ReplyDelete
  5. kalau ibu2 pergi rantau panjang, mesti cari periuk belanga. kalau gegirl, cari teddy bear. kalau budak laki, cari jersi bola. tapi kalau saya ke sana, saya cari kacang cerdik je. hehehe

    nampak sedap lontong tu...

    ReplyDelete
  6. dah lama tak makan...tapi tiba2 tengok gmbr ni rasa mcm muak pulak...tapi kuah die nmpak pekat betul..

    ReplyDelete
  7. Lontong.. tak minat lontong.. huhuhu.

    ReplyDelete
  8. As salam..,

    sis..

    Wahhhh, lontong ok..! My feveret..! Johor mari... hehe

    batu burok? camno pula la rasanya kan... nyummm

    ^___^

    ReplyDelete
  9. Bestnya lontong..dah lama tak makan..kita orang makan waktu raya je..kita suka makan kuah aje sebab banyak sayur..

    ReplyDelete
  10. Dah lama sangat tak makan lontong..

    ReplyDelete
  11. lontong + sambal telor ... bila lah nak jumpa menu nih .

    ReplyDelete
  12. suka saya ngan lontong ni kak... terbayang lg di mate ni...:)

    ReplyDelete
  13. salam. abe kie x biasa mkn lontong. rasa mcm berlemak je.

    P.S. Tak boleh follow blog Abe Kie n kawan2 lain? Jgn bersedih. Bacalah tutorial penyelesaiannya di blog Abe Kie dgn segera. Pasti masalah ini akan selesai. Kalau sudi follow back la blog Abe Kie. TQ.

    ReplyDelete
  14. waaa.. tutup mata taknak tengok..
    takut terliur.. hmm. :OO

    ReplyDelete
  15. Assalam.

    If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

    If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

    Dan..
    90+ pemenang by Random.org dicari :)
    Antara hadiah:
    >> Buku Cerita Ahmad Ammar
    >> Naked 2 Eye Shadow
    >> Inner Neck Magic Berdagu
    >> Inai Homemade
    >> 5.11 Tactical Belt

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    (Memandangkan follower widget tak ok lagi dan ada sesetengah yang dapat follow dan ada juga yang tidak dapat follow langsung walaupun sudah menggunakan tutorial, kami bersetuju untuk menetapkan syarat follow blog ini sebagai syarat tidak wajib.Kalau dapat follow, teruskan dan kalau tak dapat follow takpe.Dimaafkan tapi dengan syarat haruslah jujur)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati