Thursday, March 20, 2014

Untung la...

Cuba teka... apa ni?

Actually, KN baru balik daripada Felda Residence Hotel. Ambik baucar buku student2 KN. Untung lah diaorang ni... Masa KN belajar dulu2 takde pun!

Oppss! tipu sangat! Tahun lepas KN pun dapat jugak baucar buku cam ni... sebab KN pun sebenarnya student lagi... KN sambung buat master sekarang... cuma sem ni KN tangguh pengajian kejap sebab terlalu sibuk dengan kerja... Harap dapat sambung semula secepat yang mungkin...

So, kepada student2 yang dapat baucar buku cam ni, sila gunakan baucar buku ni dengan sebaik2nya ye?


Terima Kasih

19 comments:

  1. untung la kan..nasib baik niesa sempat gak merasa baucer buku ni...hehehe..

    ReplyDelete
  2. kak nanie lecturer ke? wah sambung master ye.. student jugak la nie..heheh..

    ReplyDelete
  3. beruntungnya student sekarang ni kan..dulu2 memang tiada macam ni..

    ReplyDelete
  4. zmn saya dulu kuar duit sendiri . buku import lak tu ...

    ReplyDelete
  5. kita pun tengah plan nak jadi student balik ni..he..he

    ReplyDelete
  6. zaman saya lagi best... fotostat wakakaakakakakaka

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah rezeki tu KN.. betul tu, gunakan baucer buku itu dengan sebaik-baiknya..

    ReplyDelete
  8. Zaman mummy pun takde bende2 ni semua...

    ReplyDelete
  9. Beruntung student skang kan. Macam2 kemudahan dapat.

    ReplyDelete
  10. salam singgah. tudia aih banyak nya kupon. berbaloi2 student tu kan :D

    ReplyDelete
  11. ok, xdpt pun rasa baucer buku niii... ~ -___-'' hehe

    ReplyDelete
  12. untung student skg ne... sya xsempat nak rasa baucer ne... heee :)

    ReplyDelete
  13. Seronoknya dapat baucer buku & masih bergelar seorang pelajar :'(

    ReplyDelete
  14. bestnya kalau dapat baucer tu. minta2 lah yus dapat jugak nanti. hehehe.. :DD

    ReplyDelete
  15. wah xsabor nak guna baucer bila dah masuk alam u nih hehehe

    ReplyDelete
  16. kalaulah baucar tu boleh claim secret recipe, hehehe, tak sabar pula bila fikir akan alam U ni nanti, hikhik

    ReplyDelete
  17. untunglah dah buat master pun masih dapat baucer buku...

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati