Monday, August 11, 2014

Istiqamah...

Nampaknya hari ni dah boleh mula menjengok semula kat blog tersayang setelah sekian lama terbengkalai dek kesibukan tuan punya. Susahnya nak istiqamah... Bukan setakat istiqamah menulis blog. Berkenaan perkara2 lain pun sama jugak... 

Bila mood untuk menulis start hilang, dia akan lama hilang. Nak tunggu muncul balik punyalah payah! So, hari ni memang KN paksa diri untuk start menulis semula walaupun mungkin entry ni tak ada isi penting pun... hehehe... Kalau ambik UPSR, tulis karangan macam ni agaknya dapat D kot!

Sebenarnya banyak je benda nak tulis, nak cerita... tapi semuanya tak menjadi. Memang otak dah jadi tepu dah. Bertambah parah bila line internet musim2 raya ni agak menguji kesabaran. Kat rumah line memang sangat slow! Quota internet yang biasanya waktu ni dah nak habis tapi sekarang ni masih ada lagi separuh!

Apa lagi tunggu? Start malam ni kita BW sampai abis quota internet. Esok lusa dah nak renew quota baru dah!

Kepada kawan2 semua, sila ready sebab KN akan start gi beraya rumah masing2 ye... hehehe...


Terima Kasih

12 comments:

  1. lamenyee kak nanie xmuncul.. rinduu.,..hihi.. oke2.. rumah sentiasa tersedia menerima kunjungan kak nanie.. :)

    ReplyDelete
  2. Ha..ha..welcome back dear...

    ReplyDelete
  3. HI!! ath singgah sini..salam perkenalan

    from:www.cikath.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Bunda singgah balas kesini nak beraya jugak...walaupun dah lewat ni..hehe..masak apa?

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya kN. Wuuu..lame kN menghilang. Rindu tau. Ecece~ :D

    ReplyDelete
  6. Rindu nak baca entry2 sis :)

    ReplyDelete
  7. noe nk beraya kat sini...hehehe...noe pun baru nk mula balik menulis...baru nk start BW...

    ReplyDelete
  8. mood rajin kita nak blogwalking baru sampai.. sebab tue kita datang sini sambil menyemak komen dekat sini jugak .. hehee

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati