Monday, August 11, 2014

Jamuan Raya di Office

Minggu lepas ada jamuan raya kat office yang mana dianjurkan oleh support staff. So, KN ni kira antara penganjur jugak la... Tapi tugas KN buat koktail je. Mudah! hehehe... campak2 je... tak payah nak masak2... siap untuk dihidangkan...

Meh kita layan je gambar makanan yang ada...





Antara menu yang terlibat:
Nasi Lemak (teringat2 pulak time pose2 cam ni...)
Mee kari
Satay
Roti jala
4-5 jenis puding
Lemang
Ketupat & rendang
Tapai
Spagetti
Pelbagai jenis buah2an

#Balik rumah timbang berat naik 2kg! Huhu


Terima Kasih

17 comments:

  1. satay ! hehe sukaa sangat kalau ada waktu jamuan hihi

    ReplyDelete
  2. mee kari sedap menjilat jari!!

    ReplyDelete
  3. Aduh..terliur pulak dah tgk gambar dalam entri kN. Huhu.

    ReplyDelete
  4. wahhh sronok nye dapat ramai2 cam ni .... potluck ke ni

    ReplyDelete
  5. Bestnya dengar orang senang naik berat badan

    ReplyDelete
  6. menu yang menyengat.... hihi, berat naik? biasa le tu.. mama pun lebih kurang jugak

    ReplyDelete
  7. Cantik susunan makanan. Makanan dia apatah lagi. Takpe sis sekali sekala naik 2kg. Makan sedap jgn ditolak. Hehe

    ReplyDelete
  8. wah...banyak gak menu tu...ada tapai la...hehe

    ReplyDelete
  9. ok la tu.. termasuk jugak dlm org yg sponsor makan.. hehe

    ReplyDelete
  10. Wah wah bestnyaaa :D Seronok makan ramai ramai dekat office camni kann

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati