Friday, March 7, 2014

Emergency Couple - Drama Korea



Helloooo... sekarang ni KN tengah gila tengok cerita ni... sebab apa??? Sebab KN ni peminat setia Running Man ok! Apa pulak ada kena mengenakan? Sebabnya heroin cerita ni adalah Song Ji Hyo.

Kalau sesapa yang kenal dan minat juga dengan Ji-hyo ni mesti terasa nak tengok cite ni... hehehe

Nak tengok Full Episod boleh tengok kat SINI

Apa yang boleh dikatakan... cerita ni best. Romantic Comedy!



Terima Kasih

11 comments:

  1. Assalamualaikum..singgah sini..minat juga cerita ini..kita geng..hehe..^^

    ReplyDelete
  2. wah.. cite nie ye..xdpt tgk lagi kak nanie..otw nie..huhu

    ReplyDelete
  3. mcm best jer . romantik komedi mmg genre pilihan saya .

    ReplyDelete
  4. lame x jp geng runningman...

    ReplyDelete
  5. myra pown lyn cita nie gak...siap download lg...giler best cita nie first sbb ada song ji hyo...kedua sbb bkaitan medical line...hahha myra kan nurse...so snang nak fham skit2 dia tu...n ketiga cita nie gilew klaka n romantic habis...

    ReplyDelete
  6. mcm best je..lame btol xlyn cite korea ni :p

    ReplyDelete
  7. x pernah tengok lagi citer ni...klu kelakar...harus la kena tengok...keras la depan laptop je lepas ni...

    ReplyDelete
  8. suka sangat tengok ji hyo :) comel

    ReplyDelete
  9. cita ni serius best. tak tipuuuuu!!!!

    ReplyDelete
  10. woaaaa xsabar nak tggu last episod. sebb kalau dah last terus download and tgk bermarathon la sayaaa heheee. Orang kat sini pun peminat fanatik RM gegegege

    ReplyDelete
  11. Tak berkesempatan lagi nak tgok cite ni. Nanti ada masa nak tengok jugak! Ramai ckp best. Hee

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati