Tuesday, June 10, 2014

Kuih Sepit Coklat

1st time KN order kuih sepit perisa coklat ni. Sedap jugak! Macam2 ciptaan kuih2 baru di pasaran yang mana KN rasa tindakan bijak yang diambil oleh peniaga2 ni. Tak de lah asyik jual kuih yang sama je kan? Apa2 pun KN dah bukak dan rasa. Haruslah habis hari ni jugak! hehe... Nak raya nanti kita order yang baru pulak.

Ni lah rupanya kuih sepit perisa coklat tu. RM20 sebalang. Ada jugak perasa peanut butter... pun sedap jugak katanya...


Terima Kasih

32 comments:

  1. First time dgr n tengok... Teringin pulak nak rase ..hehe

    ReplyDelete
  2. hari tu ada offer kuih ni...yg peanut butter punya tp sy x beli pun...siannn

    ReplyDelete
  3. hari tu dpt sebalang kat opis..yg flavor choc tu..memang cedap n layan

    ReplyDelete
  4. Wah.. Sy x pernah rasa lagi sepit versi baru ni... Bole order lg utk raya hihi ;)

    ReplyDelete
  5. Terliur pulak. Xpenah dgr jugak. Ni fes time.

    ReplyDelete
  6. Nama je sepit coklat je da mmpu buat ana terliur tau kN. Adudu..sedapnye..habaq mai sikit kN beli kat mane. ^_~ teringin merase.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai... KN beli ngan member opis ni ha... orang datang tanyang depan mata... hehe

      Delete
  7. Peanut butter mesti sedap kaannnn... :D

    ReplyDelete
  8. selalunya klu raya , tetamu lbh laju mkn kuih camni berbanding biskut dan kek ...

    ReplyDelete
  9. Baru dengar pasal kuih ni. teringin nak rasa..

    ReplyDelete
  10. Dah macam macam jenis kuih sekarang...macam nak try lah ehehe

    ReplyDelete
  11. wahh sedappp..peberet ni ..hehe

    ReplyDelete
  12. Ini antara kuih traditional favorite kita..sedapkan nanie...

    ReplyDelete
  13. wah.. kreatifnya dorang ubahsuai dengan sepit coklat. yummy. dgr coklat tu dah imagine rasanya menari nari kat dalam mulut KN hihi ^^

    ReplyDelete
  14. xsempat nk raya dah rasanya ngap dulu huhuuu

    ReplyDelete
  15. eh nina pun beli juga la perisa peanut tp dh habis la.. xtunggu raya dh. ehehe

    ReplyDelete
  16. Suka perasa peanut butter..sedap..

    ReplyDelete
  17. sedap nampaknye..first time dengar..hihi.. terliur sudaa..huhuhu

    ReplyDelete
  18. Memang sedap... Zumal rasa masa kat SBB2014 ;)

    ReplyDelete
  19. Singgah lagi isi tabung nuff KN... :)

    ReplyDelete
  20. memang sedap...biasa makan dah.... kat mana Kak Nanie order ni?...:)

    ReplyDelete
  21. memang sedap..hee sy suka peanut butter :)

    ReplyDelete
  22. Kuih traditional yang diubah suai rasa baru....pasti mendapat sambutan..

    ReplyDelete
  23. kudap-kudapan.... nampak sedap ni...

    ReplyDelete
  24. Pernah dengar dan tengok kuih ni,tapi belum pernah merasanyer...hehe

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati