Thursday, February 27, 2014

Blog List @ My Bitter Sweet Blog




Ini mungkin entry terakhir sebelum menjelang minggu depan... Esok KN kena pegi oustation ke luar negeri Terengganu. So, oleh kerana KN tatau lah apa yang menanti masa nak present kat bos kat HQ nanti, so KN tinggalkan entry ini sahaja sebagai peneman blog ni. KN mungkin tak sempat dah nak jengok blog ni dalam 2-3 hari ni.

KN sebenarnya tak bercadang nak buat GA atau contest atau apa2 yang seangkatan dengannya lah... Blog KN ni pun bukannya glamer sangat pun! hehehe

Cuma KN nak memenuhkan Blog List kat blog KN ni supaya senang KN nak BW hari2 nanti... Untuk makluman KN malas BW melalui Dashboard... dan KN bercadang nak pilih yang sudi saje...

So, kepada yang rasa macam nak masuk dalam Blog List KN, silalah tinggalkan link kat entry ni... Syaratnya simple je... follow je blog KN. Tak yah buat entry segala... hehehe. KN akan tutup penyertaan ni hari ahad 12 tengah malam. Settle!

So, bye and see u next monday!



Terima Kasih

15 comments:

  1. anis nak jd bloglist kak nanie.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum KN... thanks.. singgah blog saya.. semoga KN sentiasa sukses... Jom lawat balik blog saya,.. http://mohdyunus89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah malam di sini Nanie...kita nak join boleh...

    http://mardiahdiana.blogspot.com

    selamat beroustation Nanie..

    ReplyDelete
  4. yus <3 <3 hehe.. :D

    http://smilingsafieqa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sudi2kan lerr yerr :D
    http://missbaybeeboo.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Assalam...selamat ber outrtation..semoga dipermudahkan dalam segala urusan... i follow..

    http://norazis2908.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. masuk je..hehe..
    http://www.jiesusanos.com/

    ReplyDelete
  8. Salam nanie...
    Idah datang kunjungan balass... :)

    Nak join gak mini segmen nanie nie... hehehehe... tq.. :D
    http://acikidah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam KN. Abe Kie nak bertukar2 blog list dgn KN. Harap sudi ye. abe kie dah follow blog KN. Jemputlah terjah blog abe kie bila senang2...

    ReplyDelete
  10. Kak KN, buat apa yang penting dulu laa yerr, saya akan sentiasa follow rutin pengomen tegar blog saya hehehe. nak masuk bloglist juga la hehe

    http://kamihardsman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nk masuk jugak la..
    http://pening-pala.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Salam hujung minggu nanie..

    Kita pun bloglist Blog nanie ya!!

    http://myblogsantai.blogspot.com. Tqvm!!!

    ReplyDelete
  13. salam ukhuwah ... semoga dipermudahkan urusannya ... done follow ...
    http://veesandy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan^^ selamat ber out station k.nanie^^
    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati