Sunday, February 16, 2014

Misi tak berjaya!

Misi KN hujung minggu baru ni nampaknya gagal... misi nak kerjakan bilik anak dara. Ingatkan sempatlah nak make over... tapi tak sempat rupanya... punya lah banyak barang dia nak kena kemaskan. So, akhirnya hanya sempat pilih dan beli perabot je. Siap mintak kedai hantarkan minggu depan pulak!

Apa2 pun KN puas hati sebab dapat pilih perabot yang sesuai dengan jiwa KN. Hehehe... suka hati mama je kan? Si anak tak ikut pun smalam masa beli perabot. Kali ni KN pilih perabot sume warna putih. Sebab plannya nak make over ala2 english style gitu... Bleh?

#Kat mana pulak la nak campak perabot lama? Jual kat kedai perabot terpakai boleh?


Terima Kasih

6 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah ahad...selamat menyusun perabot baru kat rumah baru..

    ReplyDelete
  2. nt dah siap kemas ,upload la gmbar . nk tgok . :)

    ReplyDelete
  3. jual2.. nanti boleh dapat duit lebih ^^

    ReplyDelete
  4. Jual pun boleh, sedekah pun boleh Kak KN. ^^ tapi kalau ala ala english style tu memang perfect and lawa. dah lama idam nak deko macam eng style nih hihi selamat mendeko ^^

    ReplyDelete
  5. haaa.. amik gambar perabot lama tu.. buka satu entri.. bubuh gambar semua and tulis for sale... mana tau KN... yang agak-agak boleh pakai jual murah-murah, 20% dari kos perabot baru dah jimat dah.. hehehe (sekadar pandangan)..

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati