Wednesday, February 26, 2014

My New Sonic Gear Time Machine

Ha tu dia! Semalam baru sampai barang yang dibeli melalui groupon... charger + alarm + radio. Alahai, benda yang dah ada je pun... tapi KN beli juga benda alah ni sebab berkenan sangat dan murah.


Inilah rupa time machine tu... cuma time machine ni hanya sesuai dengan jenis iphone 4 dan ke bawah. Iphone 5 tak leh. Cuma mula2 skali kena install DualAlarmClockfmRadio Apps dulu. Apa yang KN suka pasal benda alah ni adalah dia ada remote ok... So kalau letak kat meja tepi katil tu sesuai sangat lah...

Harga pulak, kalau ikutkan harga asal dalam RM179. Tapi beli masa offer kat groupon, hanya RM38 sahaja. Tak tau lah tu kot harga psikologi je tu... hehehe


Terima Kasih

11 comments:

  1. wahhh... canggih sungguh zaman sekarang ni kan ^^

    ReplyDelete
  2. best lar... murah g tue... tuk iphone jer ker? hp len xda?

    ReplyDelete
  3. offer rm38? fuhh berbaloi-baloi =D

    ReplyDelete
  4. waaa nmpk caggih. murah plk tuu (: tkde la rse menyesal sngt bli. multi function lgi.

    ReplyDelete
  5. wahh 38? sangat sangat berpatutan dengan harga promosi. hehehe

    ReplyDelete
  6. waaaa shomel laaa.... mau jugak.. hahahaa

    ReplyDelete
  7. jauhnyer baza harga asal dgn offer kan, berbaloi beli, hehe~

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati