Wednesday, February 12, 2014

Bilik tidur idaman untuk anak2

Hari minggu dah nak menjelma... hasrat KN cuti hujung minggu ni nak start kerjakan bilik anak2... sejak pindah rumah sendiri ni tak sempat pun nak hiaskan bilik anak2... pakai perabot lama yang mana ada je... so setelah mengoggle tadi... terjumpalah gambar menarik bilik tido kanak-kanak. Harap boleh bagi inspirasilah pada KN.

 Yang macam ni rasanya sesuai untuk bilik anak bujang KN

 Yang ni pulak rasanya sesuai untuk anak dara atau anak teruna KN

 Cadangan untuk bilik anak dara KN

Ha! Amacam???? mengancam tak? Kalau nak lebih inspirasi boleh berkunjung ke SINI. Banyak lagi... gambar2 bilik tidur yang kreatif.

Credit: Relaks Minda


Terima Kasih

15 comments:

  1. Biru tu lawa... kang mak ayah pun join sekali tidur kat bilik anak... hehehe

    ReplyDelete
  2. Aduh...cantiknya!!! Nice design... :D
    (Y) (Y) (Y)

    ReplyDelete
  3. cantik...wah...myra pown nk blik mcm nie gak...

    ReplyDelete
  4. memang best2 kan..tp blm mampu lagi sy nak sediakan :D

    ReplyDelete
  5. wah cantik neh... mau x keluar blik pas neh..he2

    ReplyDelete
  6. cantiknya,.... awak suka yg wrna hijau..hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh.. suka sangat dengan bilik tidur anak dara tu.. mesti anak dara KN suka :)

    ReplyDelete
  8. hmm design dah cantik tapiii memakan kos yg byk. haih teringin sgt2 nak bilik yg ala2 cam gitu :p

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan salam singgah sini..cantik2 gambar bilik tidur kat atas tu..paling Diana suka yang pink tu..sweet sangat...

    ReplyDelete
  10. Ya Allah .. semua cantik3.. dah la semua warna favourite yus blue + green + pink ! sukenyeee... :DD

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... nanie,

    cantik2 kan design bilik2 tidur nie kan... nice entry,,

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Serius menarik, macm nak buat ubah suai bilik plk tgok entry ni..Hehe

    ReplyDelete
  13. Semuanya cantik, tapi yg paling cun warna pink tu..:D

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati