Monday, February 24, 2014

Berhari minggu dengan penat lelah...

Alhamdulillah... akhirnya selesai juga sesi mengemas bilik anak dara KN. Perabot baru seperti yang dijanjikan, sampai hari sabtu baru ni... Dah make over seluruh bilik. Tapi KN heran jugak sebab tak jadi macam yang KN bayang kan pun... hehe... nak make-up macam dalam gambar ni... tapi memang tak jadi! mana tak nya... nak jadi macam gambar kat bawah ni, maknanya kena renovate habis bilik tu... dah tu siap kena tempah perabot bagai... Oleh kerana bajet tak berapa nak cukup dan keluasan bilik yang tak mengizinkan, dalam mimpi je lah kalau nak dapat bilik cam tu kan???


Gambar sebenar bilik anak dara KN tak sempat nak ambik untuk dibuat perbandingan... tapi apa yang penting perbezaannya adalah macam langit dan bumi... haiyyaaa!

#Kerana kesibukan itu jugak KN tak sempat nak update dan BW ke kawan2 yang dah sudi ke blog KN. Lepas ni KN akan lebih bertungkus lumus lagi ye...



Terima Kasih

10 comments:

  1. xpa laa xsama.. zara cadangkn ikut tema tuu cuma copy wallpaper dinding tuu jaa. then selebih nya gubah bilik ikut citarasa sdiri.. kalo sis letak jaa wallpaper vintage macam tu kat bilik.. dah kira ok tuu.. kalo nak copy 100 percent.. mmg payah laa.. heheh ..overbudget pulaa nnti

    ReplyDelete
  2. yang penting kemas dan selesa.... deko tu x de penting pun...

    ReplyDelete
  3. Cung deco yg kt gmbr ni..nnt upload k..:)

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaaaa. Teringin nk bilik cmnii :(

    ReplyDelete
  5. wahh. seronok lah anak akak bilik dia makin cantik.
    macam ee pun mak yang tlg masa nak makeover bilik.
    hehehe =3

    ReplyDelete
  6. untunggnya anak dara KN . lau bilik selesa tido pun lenaa. hehehe

    ReplyDelete
  7. best nye kalo dpt deco blik ikut suka hati sndri :D cntik deco y kt atas tuh..xpe bilik kecik yg penting kreatif..kalo kreatif blik kecik pon boleh jd lg cntik mcm kt ats tuh..huhu

    ReplyDelete
  8. Bilik anak dara kena lah kemas...

    ReplyDelete
  9. Seronoklah anak dara KN..bilik dah di make over..

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati