Thursday, February 6, 2014

Tukar kata ganti nama...

Hehe... apakah itu?

Saja je nak buat sibuk kan?

Oklah... straight to the point...

Mulai entry yang ini:

Kata ganti nama 'aku' dalam semua entry sebelum ni akan diganti dengan 'Kak Nanie' (masa tengah rajin menaip) @ 'KN' (dalam mood malas)!

Sebab: tetiba rasa nak jadi ayu dan matang sikit... walaupun secara zahirnya dah matang sangat!

Hahaha

Bleh?

Sekian.

Terima Kasih

4 comments:

  1. hee.. boleh3.. KN, sound more matured juga la.. :)

    ReplyDelete
  2. baik KN ...

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah petang sini KN...hehe..

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati