Monday, December 27, 2010

Tak de makna kalau phone canggih tapi...

Aku tak reti nak guna! nak gelak pun ada gak! En Suami aku cakap... 'tu la berangan nak phone canggih, bila orang dah bagi dok komplen tak tau guna!'

Biasa guna phone yang rasanya user friendly. Kalau nak transfer gambar ke... lagu ke... senang je! masuk je kabel usb, siap!

iphone 4 ni payah la pulak! semua kena melalui itune. Nak tukar ringtone sedap sikit pun payah! apatah lagi nak transfer gambar... siap kena emailkan gambar tu ke laptop dulu...

Boleh lah kot kalau nak cara mudah... kena buat 'jailbreak'... ha! menda tuh??? Aku pun tak tau... tapi bila aku tanya maxis, dia cakap tu kira cara nak download secara illegal la... nanti kalau phone rosak tak leh dapat waranty... pulak!

Anyway, alang2 dah dapat phone idaman ni akan ku godek sampai reti nak guna... hehehehe


Terima Kasih

9 comments:

  1. godek..jgn tak godek..lamer2 mesti pandai

    ReplyDelete
  2. godek2.. jgn salah godek sudah

    ReplyDelete
  3. btul tu, mmg i phone ni bab ringtone - out & transfer lagu/gmbr msti nk kena melalui i tunes.. lps tu nk d/load apps pn nk kena masukkn p/word.. hu3. sabar yer.. gigih explore nnti lama2 biasa la tu..

    p/s : rajin explore kat tenet cmna nk tukar lagu ringtone ikut lagu yg kita suka.. sy dh b'jaya.. he3..

    ReplyDelete
  4. wow best ader Iphone...best tau macam2 boleh buat..alah biasa la benda baru tak biasa...lama2 mesti ok..
    http://www.mummycute.com/

    ReplyDelete
  5. same lah ngan kite, hphone jer canggih, org nye tak!

    ReplyDelete
  6. link contest:

    http://ummiizah.blogspot.com/2010/12/cute-baby-2011-by-mamarifqy.html

    ReplyDelete
  7. alah bisa tegal biasa, lama2 godek pro lah nnti ! :)

    ReplyDelete
  8. sumpa saye pn mcm tu jgk.
    hohoho. tu sebab malas nk tuko hp.
    gpon duet xcukup sbnrnye. hua3.

    ReplyDelete
  9. transfer gmbr utk iphone 4 leh je direct ke komputer,guna picasa.

    :)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati