Wednesday, June 17, 2015

Apakah? Apakah? Apakah?

Memang rasa ketinggalan sangat rasanya KN kali ni... macam baru bangun dari koma pulak rasanya... Bukak je blog ari ni, baru perasan iklan nuffnang dah hilang... nak komen kat blog kawan2 pun dah kena verify macam2... agaknya apa lagi perubahan2 yang KN tak perasan ye...

UPDATE: Setelah digodek2... akhirnya dah muncul nuffnang ads... hehehe... Alhamdulillah... 


Terima Kasih

8 comments:

  1. tak apa pelan pelan kayuh... he h ehe...

    ReplyDelete
  2. hihi...tak apa..selow selow la ye....

    singgah blogwalking,,,salam ramadhan!

    ReplyDelete
  3. nana singgah sini jenguk kak nanie. moga kak sihat sihat aje :)

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati