Sunday, January 5, 2014

Tappers Lagi!

Amboi! Ala ala duit tak tau nak buat apa je kan? Walaupun tak sehebat makan kat hotel 5 bintang, tapi kosong gak lah poket en suami bila kuar dari restoran tu... Hehehe... tak pe, duit boleh dicari!

Tappers ni sebenarnya baru untuk aku ngan family... tapi bila dah start tau... asal ada duit sikit, mulalah mengidam nak makan kat Tappers ni...

Apa yang aku suka makan kat situ? Spaghetti Carbonara dia... sangat creamy... memang boleh lah kalau ada yang rasa berat dah kurang tu, gi makan sokmo! Chicken Chop dia pun sedap. Setiap hidangan dia boleh kata banyak jugak. Kalau setakat orang2 yang tak cukup berat badan, memang tak habis satu hidangan tu...

Ha! tu dia... bersempena dengan HB Aiman yang dah lepas... Siap dengan kek Secret Recipe! Akhirnya kek tu bawak balik makan kat umah sebab dah tak larat!






Ada tak sesape yang rasa2 nak belanja I lagi kat sini? 


Terima Kasih

5 comments:

  1. sedapnya....belanja la pulak...

    ReplyDelete
  2. hai akak..best giler makan kat sini..dengan secret recipe lagi..waaahh seronok..ehehe :'D

    p/s: ehh boleh ke panggil akak ni? huhu :')

    ReplyDelete
  3. oww tidakk... makanan tu nampak menggoda lo... *telan air liur*

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati