Tuesday, August 29, 2017

Hobi yang terabai

Assalamualaikum...

Fine! Bulan ni terajin sikit nak menulis. Walaupun isu2 yang tak penting, tapi at least... sesuatu lah kan. Daripada blog terbengkalai macam tak bertuan.

Actually, sekarang ni KN amat sibuk dengan kerja2 ofis. Hari2 kerja start jam 9 pg dan akan balik jam 9 mlm. Sangat2 stress. So untuk alihkan sekejap perhatian terhadap kerja dan supaya tak check in di hospital sakit jiwa... KN hadap je lah blog ni sekejap.

Apa2 pun... hobi KN nak baca novel memanglah tak dapat nak buat. So... KN beli je dulu. Beli tetap kena beli. Baca tak pe lain2 kali. Hehehe. Sehingga sekarang KN dah beli 7 novel baru dan 1 pun tak habis baca lagi. Huhuhu... Terkini KN beli 2 lagi. Hahaha.

Baca sinopsis macam best je novel ni... hehehe




Terima Kasih

4 comments:

  1. Novel remaja ke ni? tak pernah nampak novel ni.. cam menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... tak le remaja sangat novel ni. Boleh tahan jugak la.

      Delete
  2. berzaman dah tak baca novel!hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali nak release tension... boleh la... hehehe

      Delete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati