Thursday, June 5, 2014

Menyesal!

Hari ni KN sangat2 menyesal... sebabnya terluahkan perasaan yang selama ini dah terpendam lama. Akibatnya KN sangat menyesal sekarang ni. Lepas KN dah luahkan perasaan tu KN rasa bertambah pulak perasaan2 yang tak best tu. Bodohnya rasa!

Menyesal TIDAK BERBICARA lebih baik daripada menyesal BERBICARA

Sekian, terima kasih sebab sudi baca luahan perasaan KN ni... 

#Lega!


Terima Kasih

23 comments:

  1. x pe la kak..biarkn apa yg da lps tu... stay positif je

    ReplyDelete
  2. Eh..kenapa ni kN? Be strong dear. Sabar.. Smoga diberi hati yg tenang pd kN. :)

    ReplyDelete
  3. kenape nie kak nanie.. sabar ye.. tenang.. :)

    ReplyDelete
  4. benda dah berlaku...x per..think positive k...

    ReplyDelete
  5. benda dah jadi..apa boleh buat. sabar je la

    ReplyDelete
  6. Ada hikmahnya Kak nanie .. Be strong !! Fighting !! :D

    ReplyDelete
  7. nak cakap something pun tak faham sangat pangkal ceritanya. tapi bersabar je lah. nak tarik balik pun tak guna kan. setiap manusia memang pernah kena juga macam tu punya.

    ReplyDelete
  8. selagi kita bernama manusia begitulah,istighfar selalu pasti akan lega, baiklah Ustazah hiburkan hatinanie dengan klik NF..senyum ye

    ReplyDelete
  9. Take a deep breath Nanie..nak buat camnekan dah terlepas pun...Tapi kita memang setuju dengan yang ni:

    "Menyesal TIDAK BERBICARA lebih baik daripada menyesal BERBICARA"

    ReplyDelete
  10. luahkan saja. baru hati jadi tenang. tapi luah yang baik-baik jela

    ReplyDelete
  11. cakap salah , tak cakap sakit hati ... terpaksalah terima ... sabar yer . dah lega tu , oklah .

    ReplyDelete
  12. Yang sudah lalu biarkan ia lalu.. Things happen for a reason :) Stay strong :')

    ReplyDelete
  13. Kenapa ni KN? Dah dah, jangan menyesal eh :)

    ReplyDelete
  14. Tapi,..on the bright side,..apa yg terbuku di dada tu dah lepas...

    ReplyDelete
  15. Good job sebab dah berjaya luahkan perasaan :)

    ReplyDelete
  16. sy pun pernah rasa apa yg KN rasa... apa yg sy buat tenangkan hati dan fikiran dan jagan fikir sangat...

    ReplyDelete
  17. akhirnya segala nya dh luah.. lega kan

    ReplyDelete
  18. CM pun pernah rasa maca tu, tang menyesal tu sebab takut bila kita luahkan sesuatu, terluka pulak hati orang yang mendengarnya kan..apapun, istighfar banyak-banyak untuk tenangkan hati:)

    ReplyDelete
  19. Kadang2 kita perlu luahkan juga perasaan tu. Cuma biarlah terbatas.

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati