Thursday, February 17, 2011

Macam komunis!

Hehehe... masa jalan2 lawat fb kengkawan lama tetiba terjumpa 1 gambar... ada gambar aku pulak zaman remaja dulu... sangat lah kelakarnya... zaman kat ITM Arau (94-97)... dah macam komunis! Aku ingat lagi bila setiap hari rabu pakat berebut nak iron baju hijau tu... mana nak kena kilatkan kasut lagi! Kalau tak kilat kena denda tuh! Lari keliling padang sambil orang buat bunyi katak boleh????

Mana satukah gerangannya aku??? choooo teka...





Terima Kasih

10 comments:

  1. Hehehe gambar zaman college :D

    ReplyDelete
  2. mesti ada kisah yg lg best disebaliknyakan.

    ReplyDelete
  3. ekkekeke..btl la..sbb color dia kot.pastu topi jenis cenggitu tu yg nmpk ala2 komunis..hahaha

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah. Teringat kenangan lama sebab dulu jadi komander.

    ReplyDelete
  5. hehehe... memang sangat sweeeeetttt memory katak daun pisang nih...

    ReplyDelete
  6. komie ingin meminta jasa baik kalian

    I have join this one contest called Kisah Klasik Kita : 99 Hari Kisah Klasik so now I wish to ask u please vote for me... vote for my cerpen "Kau Boleh Blah" if you really like the story..I am not forcing you but please do read it first and if you think that my cerpen is likable or good or can make you smile and so on then do vote...I really really appreciate your support..

    To vote, just wrote "i vote" or "vote" in the comment box at this link


    http://kisahklasikita.blogspot.com/2011/02/99-hari-kisah-klasik-komie-aroon-kau.html



    Jasamu akan ku kenang sehingga ke akhir hayatku =))))

    ReplyDelete

Comment anda semua amat dihargai...

© Nanie Dean | Template Designed By Blog Bingkisan Hati